SLITEN,LEI OG SUR.

Linda kommer seriøst til å stappe maten ned med knyttneven sin snart, hun begynner å bli litt bekymret siden jeg bare har spist en liten brødskive i hele dag. Men jeg kan rett og slett ikke noe for det, jeg har ikke matlyst lenger !  JEG ER LEILEILEILEILEI MAT. Orker ikke, gidder ikke, bryr meg ikke, that's it. 
Pluss at jeg har bursdag i morgen, som gjør meg enda mer deperemert, jeg h*ter virkelig å bli eldre og vokse opp, det er vanskelig. Blir man eldre må man ta mer ansvar; Jeg er lat. Blir man eldre forventer man at du vet bedre og er klokere; jeg lever mitt eget liv med mine egne regler. Blir man eldre må man ta egne valg og ta konsekvensene; jeg tar konsekvensene etterpå og tenker ikke før jeg gjør ting. 
Huff, jeg føler at jeg er depresiv og vil bare ligge på golvmatta og rulle rundt og vri meg. 
Også er jeg pissed på en kompis som sier ting, og holder ikke det han lover. må si det er koselig å ferie bursdagen sin og vite at man er sur på en av dine beste kompiser. helt herlig, virkelig. 
Også skal de andre ha meg med på å gjøre ting i morgen for å feire bursdagen min, og jeg som  virkelig ikke ville feire denne bursdagen, og har vært bestemt på det siden jeg ble 13. Men så snill som jeg er skal jeg la dem få den moroa de vil ha så vi skal feire det.


Q; liker dere å feire bursdagen deres? 

Én kommentar

Siv

22.mar.2010 kl.16:26

awww :s

det blir bedre vettu ;)

du kan enda bli bitt av en vampyr selv om du e 14 :'D

lei av mat e æ å, så då blir d blod om nån år ^^

xxx

Skriv en ny kommentar

Melissa Irene >:D

Melissa Irene >:D

14, Berlevåg

Hei Ü Jeg er en jente fra Berlevåg, jeg blogger om alt som skjer i livet mitt. Kommentere ? (A)

Kategorier

Arkiv

hits