True firendship never ends ;*

Er det en person jeg virkelig savner i livet, er det Siv, Hun er alltid der for meg og støtter meg igjennom de vanskelige tidene. 2009 var det vanskeligste året i hele mitt liv, og hun var der for meg og fikk meg til å smile istedet for å la tårene mine fortsette å renne. I år har vi vært bestevenner i 8 år, og det er ikke lite :-) 
Jeg husker den dagen jeg kom i mars 2009 til deg, vi var hos noen venner av familien din også stod vi på badet og snakket, så forklarte jeg at jeg problemene med mamma for første gang, også sa du; ''Har du det virkelig så vanskelig?''. Jeg savner virkelig tiden når jeg bodde på andøya og vi var med hverandre stort sett hver dag. Vi har hatt krangler men ingenting kan ødelegge det vennskapet vi har :-)
Jeg vet at jeg alltid kan snakke med deg om det skal være noe og du kjenner meg bedre enn noen andre i verden, du vet stort sett alt om meg og merker om jeg er lei meg uansett om jeg prøver å skjule det. 
Jeg husker at jeg lå og så på film i ku-pysjamasen min også kom du og ropte på meg så måtte jeg komme på verandaen *LEE*, jeg tror jeg var 6 år? :L Også forklarte du at moren din sa at du skulle gå ned også trodde du at jeg ikke husket deg etter vi møttes på en slags fest ellerno :))) 
Og den gangen vi skulle sykle en lang tur så begynte jeg å klage; '' SIIIV, jeg gidder ikke mere, jeg er sliten!'' og du som er så positiv til alt ; ''Joooda, kom igjen, vi er snart framme!'' <3
OGSÅ forrige påske, når vi skulle sparke ned bakken, så satt jeg forann og du styrte, så kjørte du i grøfta og for OVER sparken og rett i snøskavla ! minner for livet (:<3
Du betyr mye for meg og ingen kan endre på det uansett hva ! <3 Du er som den storesøsteren jeg aldri fikk, og du er min bedre halvdel :) 
Du har støttet meg igjennom de vanskelige årene og tidene, og jeg elsker deg for det ! Husk at jeg er her for deg uansett hva som skjer og uansett når :)
Det er mange ganger jeg har ligget i senga og grått for at jeg savner deg så forferdelig.  vi må møtes oftere!
Vi er veldig ulike men like på så mange måter også! 
Du har en stor del i hjertet mitt.... :)
Én kommentar

Siv

21.mar.2010 kl.08:43

MELISSA!!!!

æ får dæ te å smile, men du får mæ te å fråte :'(

æ e så glaaaa i dæ ^^

hahaha xD over sparken ja XD vi fikk oss en god latter!

sykkelturan, då æ kom te verandaen din og HAIEN! huska du vi for på den? det va iiiiiiiiiise kaldt !

æ håpe virkelig at vi kan snakkes snart!

STOR KLÆM

xxx

Skriv en ny kommentar

Melissa Irene >:D

Melissa Irene >:D

13, Berlevåg

Hei Ü Jeg er en jente fra Berlevåg, jeg blogger om alt som skjer i livet mitt. Kommentere ? (A)

Kategorier

Arkiv

hits