You need to have a sitdown with your ego ..

Huhu, nå skal jeg ha det gøy gitt >:)
Fikk nettopp lese at jeg oppfører meg som en bitch :) koselig !
Jeg har ikke ditcha deg, men som du sa; jeg klarer ikke være med samme person hver dag over lang tid''.
Hvis du er gått litt lei av enkelte folk så hvorfor skal du ikke ha gått lei meg? du er egoist, det er det du er. Jeg har andre venner i klassen, og problemet er..? Du har oppført deg som om jeg har gjort noe galt og hakker ned på meg med å komme med spydige kommentarer. tror du ikke jeg blir såra uansett om jeg ikke sier noe?
Om jeg ikke er med deg en' dag og stikker på klubben med noen siden du ikke vil være med så har jeg ditcha deg plutselig? og når du sier du ikke er god nokk så er du dramaqueen ;) Det handler ikke om hvem som er god nokk, for det er du. Jeg vil bare ha en dag der jeg går på klubben. for jeg vet du ikke liker å være der også så jeg gidder ikke mase på deg om det. Jeg elsker deg, og det vet du. Når du klager over hvor mye du savner enkelte folk skjønner jeg deg men gidder ikke høre på at du klager over det nesten hver dag.
Jeg er utrolig såra nå og har god grunn! du sier frekke ting og tenker deg ikke om før du sier dem heller. Om du gjør det, så gjør det bare saken verre .. :S
Hvis du syns at jeg er bitch nå, så skal du få se ei bitch :-)
Hvis du har noe imot meg så kan du si det til meg i person for jeg har prøvd å fikse opp i ting mange ganger og nå er jeg lei.
Hvis det handler om hvem som er god nokk så er det tydeligvis jeg som ikke er god nokk.
Én kommentar

Siv

12.mar.2010 kl.20:15

e d ho som e stor i kjæften heile tia? :S

æ e gla i dæ Melissa <3

Skriv en ny kommentar

Melissa Irene >:D

Melissa Irene >:D

13, Berlevåg

Hei Ü Jeg er en jente fra Berlevåg, jeg blogger om alt som skjer i livet mitt. Kommentere ? (A)

Kategorier

Arkiv

hits