Bursdagen til Caro.

I går kom jeg hjem kloken åtte på morningen, så jeg stakk til Lilian klokken ni. Rikard spilte litt for å våkne. Vi hentet Caro rundt klokken ti, hadde kjøp henne en grå bukse i oslo :) haha, hadde kjøpt en til meg og så vi matchet! 
Vi måtte bli stående litt utfor Reidar før han kom, han lå enda å sov ._. 
Jeg,Caro og Lilian gikk hjem til meg og skiftet. Vi gadd ikke gå til de andre, så de kom til meg. Vi hadde det litt gøy med Mia og lekte med henne. Ch skulle gå igjennom klesskapet sitt, Vi flirte godt når han skulle rive en genser så tokk han feil og reiv opp Slipknot shorta si ;o ^^ trodde han skulle begynne å grine ! 
Jeg og Lilian gikk opp til oddrunn rundt klokken seks og satt barnevakt. Vi så på film og spiste pub pizza lamme de andre rundt klokken ti. vi så på appartment 1013 og Reidar skremte meg to ganger, trodde hjerte mitt skulle stoppe, seriøst! 
Han kleip meg på siden og ropte da hun døde dama kom så jeg hylte skikkelig høyt! haha, slemming :O 
OGSÅ ER JEG BLITT STORESØSTER ! :D 
Vannet gikk på Linda når jeg kom hjem og pappa fikk utrøkkning på ambulansen. Jeg måtte springe og hente ladderen og skalv helt når jeg skulle slå på telefonen, har aldri vært så stressa ! kunne ikke finne knappen til å slå på når jeg var så skjelven.! Når pappa kom med ambulansen måtte jeg ligge og passe på Mia hele natta til Ch kom og vekte meg og sa jeg bare skulle gå ned og legge meg:) Sjanglet ned trappa, la meg i senga, og borte var jeg .. 
Fikk vite via facebook (av alle ting) at jeg var blitt storesøster til en jente på 3060 gram og 48 cm :D JEG ER SÅ GLAD !
Har gledet meg så lenge til å holde den lille jenta, og bare se hvor liten og sårbar hun er .. <3

Én kommentar

Siv

07.mar.2010 kl.15:23

gratulerer så utruli masse me å bli storesøster kjære Melissa (L)

gler mæ tel å få se om ho likne på dæ ^^

xxx

Skriv en ny kommentar

Melissa Irene >:D

Melissa Irene >:D

13, Berlevåg

Hei Ü Jeg er en jente fra Berlevåg, jeg blogger om alt som skjer i livet mitt. Kommentere ? (A)

Kategorier

Arkiv

hits